OVER HOUSE OF NATURALS

Ik ben Nicole Snelleman en biedt al een ruime tijd met veel plezier REBIRTH en DETOX weken en weekenden aan. Ik werk zelfstandig maar doe regelmatig een beroep op gezondheidsdeskundigen uit mijn naaste omgeving. Professionaliteit staat voorop. Ik werk sinds 2002 als voedingscoach met pure producten, geen pakjes en zakjes, alles natuurlijk dus! Ik richt me met name op stress- en emotie-eters en vrouwen in de overgang. Ik probeer mensen te begeleiden bij het ontdekken van patronen in hun leven en het veranderen van bepaalde patronen, in het bijzonder gericht op activering en een energieker leven.

Enkele jaren geleden heb ik een paar ernstige insulten gehad en ben daarna getroffen door borstkanker. Dat heeft mij met beide benen op de grond gezet, nog bewuster gemaakt van het leven. Om even tot rust te komen na alle hectiek ben ik samen met een vriendin naar een rustige zonnige plek geweest: een week in de natuur gebanjerd en bezig geweest met gezonde voeding, meditatie en beweging. Ik gaf dit altijd weg en nu was er aandacht voor mezelf. Bewustworden! Het deed ons zo goed, vol energie reden we weer terug naar huis. Het idee was er al jaren. De kinderen waren nog te jong. Nu is de tijd klaar en dacht ik, dit gun ik iedereen! Even uit alle hectiek en de sleur van het dagelijks leven, de aandacht terug naar jezelf. Back to basic, back to nature. Zodat je ├ęcht tot rust kunt komen en er weer helemaal tegenaan wil gaan! Ik dacht meteen: dit voelt zo goed, dit doe ik meer! Inmiddels ben ik gestart met het aanbieden van REBIRTH- en DETOX travels. Je komt HERBOREN terug!

Het is werkelijk een beleving en. Ik gun jullie dezelfde. Heel bijzonder! Uitleggen is lastig. Je moet het voelen en ervaren.

Just Happy Healthy Travels