HOUSE OF NATURALS NATURAL TRAVELING

HOUSE OF NATURALS biedt je twee verschillende travels aan: rebirth-travels en detox-travels.

Tijdens de rebirth-travel is de aandacht gericht op het voorkomen van stress, ontspanning, gezonde voeding en beweging. Alles draait om bewustwording.

Tijdens de detox-travels gaan we je helpen je lichaam mild te reinigen door middel van smoothies, sappen en soepen. Beide travels hebben als doel: inzicht krijgen in onderstaande onderwerpen zodat je een betere balans kunt vinden en behouden.

1 – BODY – beweging

2 – MIND – (geestelijke)ontspanning

3 – FOODZ – gezonde voeding

Ik bied een compleet verzorgde week of weekend aan volgens onze methode die gebaseerd is op deze 3 pijlers. Dit alles op een mooie en rustige plek midden in de natuur, in het Noord-Westen van Portugal 

Wat kun je van HOUSE OF NATURALS verwachten:

BODY

Reset your body!

Lichamelijke inspanning geeft ontspanning en energie. En jezelf energiek voelen, willen we dat niet allemaal? We zijn ons niet altijd bewust van hetgeen we doen, beweging is daarin essentieel: ieder op zijn manier, de manier die bij jou past. Dan zal je merken dat alles meer in balans komt. Daarom bieden wij tijdens onze travels een bewegingsprogramma aan met o.a. meditatie, ontspanningsoefeningen en wandelingen.

MIND

Reset your mind!
Het leven in een gehaaste wereld waarin stress een steeds grotere rol speelt. We vergeten soms de prioriteit: onszelf. Zit je vast in bepaalde patronen? En hoe kom jij tot rust? Dat zijn belangrijke vragen waar wij onze aandacht op gaan richten deze week. Als je jezelf de ruimte geeft de zaken van een afstand te bekijken, ontstaat er rust en ruimte voor vooruitgang.

FOODZ

Reset your foodz!
Voeding is de “ basis van alles”! Er wordt voedingsadvies gegeven door een professionele voedingscoach. GEEN dieet!! We laten je zien hoe je zelf in korte tijd, door soms maar een kleine verandering toe te passen, een gezonde maaltijd op tafel kan zetten. Velen hebben een druk of hectisch bestaan, of vinden het lastig om op een gezonde manier de dag door te komen.. In een week zul je versteld staan hoe makkelijk het is. Om een oud patroon te doorbreken moet je openstaan voor verandering.