House Of Naturals
Rebirth - Detox - Travels

HOUSE OF NATURALS BlogHOUSE OF NATURALS rebirth en detox travels
Geplaatst: 15 november, 2017 om 7:36Het idee van HOUSE OF NATURALS is al verschillende jaren geleden ontstaan. Ik ben een bourgondier en houd van lekker en gezond eten, op zijn tijd een heerlijke kop koffie, koken met verse producten, de natuur, reizen en fotograferen, tweedehands markten bezoeken ook in het buitenland, en heerlijk met mijn gezin vertoeven.

Ik ben ruim 13 jaar voedings en detoxcoach en tevens voetreflexPlustherapeut. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen op weg te helpen aan een gezonde leefstijl. Ik ben ooit gestart met een afslankstudio in ons dorp na de geboorte van onze tweede zoon en ben daar na ongeveer 6 jaar noodgedwongen mee moeten stoppen door de gezondheid van 1 van onze kinderen. Ik gaf voedingsadviezen en er kon gesport worden. Persoonlijk en heel ongedwongen. Dit was een geweldige tijd en het leverde me veel energie op.

Mijn passie voor een gezonde leefstijl wordt enorm versterkt als ik zie wat er gaande is in Nederland. We worden steeds zwaarder. Hoe fijn zou het zijn als je je beter en energieker zou voelen zonder dieet? Het gevoel dat je de hele wereld aankan. Ik wil jullie laten zien dat je in een korte tijd een gezonde maar vooral ook een lekkere maaltijd op tafel kan zetten. In mijn ogen is VOEDING de basis van alles.

Ik wil graag met jullie mijn tips, travels, recepten, ervaringen, en bijzondere momenten delen. HOUSE OF NATURALS is tevens de naam van mijn website. Het draait bij HOUSE OF NATURALS om drie pijlers : BODY MIND en FOOD.

Wil jij op een hele bijzondere plek, midden in de natuur even bijtanken, genieten van pure voeding, weg uit alle hectiek en de ultieme rust ervaren? Ga dan mee met mijn volgende travel in Portugal in Maart 2018.

                                                            

 

 

Voor info, zie mijn website: www.houseofnaturals.nl
GA JE MEE?
Nicole HOUSE OF NATURALS